Шамрок Роувърс приема Лудогорец в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят е тази вечер от 22:00 часа на "Талахт Стейдиъм" в столицата на Ирландия - Дъблин като разградчани имат аванс от три гола в първия мач.

За "зелените" това няма да е безпроблемна разходка до Острова, тъй като всяка точка актив е ценна за тимовият и национален коефициент, но за актив футболистите на Анте Шимунджа трябва да са подготвени за здрав сблъсък с тим от нация, практикуващ доста силов стил на игра.

Серджио Падт: Вероятно ще имам повечко работа утре

Серджио Падт: Вероятно ще имам повечко работа утре

"Очаквам ирландците да покажат енергия"

Лудогорци направиха в София доста добра генерална репетиция, като завършиха 2:2 в Бистрица с ФК ЦСКА 1948 в един мач с много обрати и загубили първи точки и допуснали първи попадения в мрежата си през сезона. В предния кръг от квалификациите за турнира на богатите безпроблемно беше отстранен черногорският шампион Сутиеска след две чисти победи - 2:0 в Разград и с 1:0 DG Aрена в Подгорица.

След като бяха победени лесно от Лудогорец в първия мач в България, Шамрок Роувърс влизат във втория домакински мач като преобладаващи аутсайдери, за да преодолеят изоставането и да се класират за следващата фаза на турнира.

Треньорът на Шамрок: Искаме да спечелим мача срещу Лудогорец

Треньорът на Шамрок: Искаме да спечелим мача срещу Лудогорец

"И ще се опитаме да го направим"

Ирландците ще трябва да вкарат поне три гола, като същевременно да запазят чиста мрежа, ако искат дори да стигнат до продължения - нещо, което не са правили в последните си десет състезателни сблъсъка, срещу съперници в местната лига от по-нисък калибър отколкото Лудогорец.