От два месеца 18-годишно момче от София е в неизвестност. За изчезването алармира пред Нова телевизия майката на младежа. Връзката й с него спряла през ноември миналата година.

Гергана Михайлова споделя, че със сина й Майкъл поддържали връзка по Фейсбук и Вайбър до началото на декември. След това той започнал да й отвръща само с "да" и "не". Последно жената е виждала сина си през октомври. Тя обяснява, че не се виждат често, тъй като Майкъл живее при баща си, с когото са разделени.

Гергана Михайлова коментира, че вкъщи не е имало проблеми. Бащата на момчето не знае нищо по въпроса. Жената отишла в полицията, където й казали, че Майкъл е на 18 години и може да прави каквото си поиска.

Последно младежът отишъл да посрещне рождения си ден с приятели в дискотека. Къде може да е той обаче не знаят и близките му приятели. Полицията вече е пуснала момчето за издирване.

Желанието на майката е да го види жив и здрав. Гергана Михайлова подозира отвличане. Тя иска да каже на сина си, че го обича и го призовава да й се обади. Жената не вярва на приятелите му, че не знаят къде е.