Осем души, сред които четири деца са ранени при верижна катастрофа. Инцидентът е станал по пътя Пловдив - Карлово, между селата Граф Игнатиево и Труд, съобщава БНР.

Кола, движеща се към Пловдив е ударен отзад от друг автомобил, а той се е ударил в движещата се пред него кола. Пострадали са всички шофьори. Пострадалите са откарани в болница, пострадалите деца са на 2, 5, 12 и 14 години.

54-годишна жена е пострадала най-тежко и е с контузия на гръдния кош. Тест на най-младият от тримата шофьори  е отчел положителен резултат за употреба на наркотици.

Припомняме, днешна катастрофа блокира АМ "Тракия" в посока София. Кола и джип се удариха между 19 км и 20 км на магистралата.

Катастрофа блокира АМ "Тракия" в посока София

Катастрофа блокира АМ "Тракия" в посока София

Колата се е врязала в джип

При друг инцидент, днес в 11 и 30 часа е намерен мъртъв в канавка 24-годишен моторист от Хисаря. Инцидентът е станал между селата Паничери и Старосел, съобщава "24 часа".

Разследващите предполагат, че инцидентът е станал около 4 часа. Карал е нерегистриран мотор, ударил се е в дърво и е полетял в канавката, смята полицията.

Млад моторист загина в Пловдив

Млад моторист загина в Пловдив

Катастрофата е станала в тунела под Стария град

Припомняме, турски тираджия бе прегазен на магистрала "Марица" и е загинал на място.

Инцидентът е станал тази сутрин към 9 и 30 часа на 15 км преди ГКПП "Капитан Андреево".

Турски тираджия прегазен на АМ "Марица"

Турски тираджия прегазен на АМ "Марица"

ТИР го прегазил, докато ремонтирал камиона си