Трима души са арестувани след сбиване в района на „Лъвов мост” в столицата, съобщават от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал снощи. Сигналът за спречкване, прераснало в сбиване, постъпил в полицията минути след 20.00 часа.

На мястото били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

В спора били замесени двама чужденци и един българин. Единият чужденец е 21-годишен сириец, постоянно пребиваващ у нас. Другият пък е 26-годишен иракчанин, без документи за самоличност. Третият участник в боя е 45-годишен видинчанин.

От полицията допълват, че при разрастването на конфликта на видинчанина е била нанесена порезна рана по лицето. Единият от чужденците пък е със счупено ребро.

Екип на Спешна помощ е откарал двамата пострадали в болница, като след оказаната им медицинска помощ, те са били освободени.

Разпитани са свидетели на инцидента и е образувано досъдебно производство. Тримата мъже били задържани в полицията, за да се изяснят всички факти около случилото се.

По информация на БНР причината за скандала между тримата мъже била жена. Това обяснил българинът. Той опитал да защити жената, към която двамата мигранти имали намерение. Каква е тезата на чужденците не е ясно.