Софийски градски съд (СГС) отложи делото срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев.

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Емил Костадинов да бъде доведен принудително, за да свидетелства по делото на следващото заседание, разпореди съдът.

Днес прокуратурата представи писмени доказателствени материали.
Обвинението представи предявен граждански иск в размер на близо 3.5 милиона евро от „Интернешънъл АСЕТ Банк". Става въпрос за заема от първото обвинение, обясни прокурор Божидар Джамбазов.

Според обвинението той е бил използван не по предназначение и на практика с него е било финансирано закупуването на професионален футболен клуб ЦСКА от самия себе си. 
Иначе заемът официално е взет за разходи по поддръжката на клуба.

Прокуратурата представи и адресна справка за един от свидетелите. Той е индиец, работил в Кремиковци" и през юни месец е напуснал страната, заминал е за родината си със семейството си.

На днешното съдебно заседание не се яви и едно от вещите лица. Той трябва да бъде доведен принудително и да му се наложи глоба на следващото съдено заседание.

За следващото заседание на 9 ноември по същия начин трябва да бъдат доведени и останали свидетели, за да могат през декември да започнат пледоариите на страните и процеса да приключи.