Победителят от шоуто „Танцувай с мен", организирано от Слави Трифонов Метин Енимехмедов, заедно с брат си Октай и 20-годишният им приятел Георги Вангелов пребиха двама младежи в Бургас.

Действието се развива в неделя сутринта около 5 часа. Тогава в 1-во РПУ-Бургас се подава съобщение за скандал в кафе „Малибу", което пък се намира съвсем близо до полицейското управление.

Дошлите полицаи установяват, че групата на Метин е нанесла побой над 21-годишният Димитър Алексиев и друг 20-годишен младеж. Двамата имат рани по главата и наранявания по тялото, но са без опасност за живота.

Младежите са задържани, след което разпитани в 1-во РПУ-Бургас. От разказите им става ясно, че боят е възникнал в следствие на обидни реплики между двете групи.

Очаква се Метин и другарите му да бъдат глобени за хулиганство.

Това не е първото сбиване и участие в побоища на Метин Енимехмедов. В последните 2 години той често провокира различни младежи по бургаските дискотеки, след което се сбива с тях. Често се напива с огромни количества алкохол, след което скача на бой.

Той победи в първото издание на „Танцувай с мен", за което получи автомобил „Ферари".

Според информацията на потърпевш от побоя, пожелал анонимност, полицаите ще наложат глоба на Метин, която ще покрива само нанесените щети в кафене "Малибу".