Осъдиха на година и два месеца затвор 29-годишната Сашка Илиева от град Игнатиево за кражба и теглене от чужда дебитна карта без знанието на собственика. Споразумението бе одобрено от Варненския окръжен съд.

Сашка Илиева се призна за виновна за това, че на 14 март 2015 г. в град Аксаково, в условията на продължавано престъпление, на три пъти използвала дебитна карта, без съгласието на титуляра. Изтеглената сума е в размер на 150 лева.

Съгласно одобреното споразумение Илиева ще търпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 2 месеца при първоначален строг режим в затворническо общежитие от закрит тип.

 

На 14 март 2015 г. привечер от българска гражданка, пристигнала на автогара-Варна с автобус от Истанбул. Докато сваляла куфара си от багажното отделение в рамките на секунди изчезнала дамската й чанта, в която се намирали нейните документи за самоличност, дебитна карта с лист, на който бил написан ПИН кода, парична сума и други вещи.

От записите в банката е установено, че именно Сашка Илиева е изтеглила сумата от 150 лева от сметката на ограбената гражданка. Илиева вече има предходни осъждания.

Споразумението влиза в сила веднага.

Варненската полиция блокира Игнатиево

Варненската полиция блокира Игнатиево

Мащабна полицейска операция е започнала в град Игнатиево, край Варнав ранните часове на днешния ден. Има арестувани и продължава да се правят арести

Припомняме, Игнатиево стана известно с множеството джебчиики и издигнати дворци с пари с неясен произход.