Организиран е обходен маршрут по пътя Велико Търново-Русе в района на Полски Тръмбеш. Един е загинал при пътен инцидент с тир. Продължава да е затруднено движението по пътя Велико Търново-Русе между селата Раданово и Петко Каравелово

По първоначални данни, към 15.30 часа тир с турска регистрация, при маневра е навлязъл в насрещното движение и е ударил товарен автомобил "УАЗ". От удара е загинал един мъж от уазката и един ранен е откаран в болница в тежко състояние. Товарът на тира се е разпилял по пътните платна. 50-годишният шофьор, турски гражданин, е установен и задържан за срок до 24 часа след като първоначално е напуснал мястото на произшествието.

Движението в двете посоки в участъка е спряно. Извършва се оглед. Тежките камиони изчакват на място. Обходният път за леките автомобили е през Петко Каравелово - Полски Сеновец - Стефан Стамболово - Обединение - Климентово - Полски Тръмбеш. Екипи на пътна полиция регулират движението и насочват през обходния маршрут. Екипи на пожарната работят за разчистване на пътя.