Полицията „тръгва по петите" на четирима души - вероятно свидетели на убийството на Боби Райнов.
Василка, Мони, Иван и Пецата трябва да се явят на следващото заседание в края на септември. Тъй като обаче съдът не разполага с трите им имена и точния им адрес ще се наложи и намесата на полицейското управление, отговарящо за „Овча купел".

Съдия Костадинка Костадинова направи опит да събере повече данни за въпросните лица, като за целта преразпита приятеля на убития спортист - Кристиян Любенов. Той обаче не успя да помогне на магистратите, заявявайки че знае само малките има имена.

Единственото, което каза, е, че четиримата живеят през една къща от тази на баща му, където всъщност стана и убийството на 4 юли 2010 г. Изяснено беше, че между имотите няма ограда и заради това те може да са станали свидетели на клането.

Защитата на тримата подсъдими категорично се обяви против това да бъдат издирвани, но съдия Костадинова „ги поряза" и изпрати полицейски служители да ги търсят в "Овча купел".

Припомняме, трима души са обвинени за убийството на Борислав Райнов. Обвиняемите са с един по-малко от първоначалната бройка, тъй като Славчо Димитров бе намерен обесен в килията си няколко месеца след инцидента. Така за жестокото убийство ще отговарят Здравко Симеонов, Трайко Филипов и Траян Георгиев.

Според обвинителния акт тримата са убили умишлено Боби Райнов, като са му нанесли многократни наслагващи се удари в главата. Кървавата драма се разиграла на границата между "Факултета" и "Овча купел", когато тълпа от 100-ина цигани нападнала Райнов и още двама негови приятели.