Пореден случай на агресия на шофьор беше регистриран в страната вчера, 4 януари.

Млад шофьор в град Берковица си изкара гнева на автомобила на свой колега, след като беше подпрян от него, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Във времевия интервал между 15 и 15.30 часа на кръстовището между улиците "Сливница" и "Ашиклар" в град Берковица 27-годишният И. П. паркира личния си автомобил Пежо 307 с английски регистрационен номер.
При маневрата обаче мъжът подпира друга кола - водачът неволно нанася повреда на пластмасова рамка на регистрационен номер на паркиран лек автомобил Мазда 3 с монтанска регистрация.

Другият автомобил се оказва собственост на 19-годишен млад мъж от Берковица. Въпреки че щетата от удара е нищожна - повредата е само върху пластмасовата рамка на номера, която не струва повече от 10-15 лева, 19-годишният мъж с инициали А. В. започва саморазправа.

Младият мъж нанася повреди на колата на И. П. с нож. Повредите по автомобила са били по предната лява част на пежото. В резултат на ударите са унищожени и повредени предният ляв фар и предната лява врата на автомобила.

25-годишен шофьор в Пловдив си изкара гнева на автобус

25-годишен шофьор в Пловдив си изкара гнева на автобус

Заради отнето предимство

На мястото е извикан полицейски екип, който прави оглед на местопроизшествието.

Стойността на нанесената щета на пежото е в процес на изчисляване.

По случая е образувано досъдебно производство по член 216, ал. 1 от Наказателния кодекс, който гласи, че при случаи на противозаконно унищожаване или повреждане на чужда движима или недвижима вещ, извършителят се наказва със затвор за срок до 5 години.