Първите резултати от кампанията "Ангели в беда" подета от Фондация "Развитие 21" и бизнесмена Петър Христов вече са налице.

Вчера следобед 25-годишния Светослав Красимиров Георгиев, който е едно от децата на кампания "Ангели в беда" бе посетен в дома си от д-р Христов от Медицински център "Ортомед"- кв. Горна баня, който потвърди необходимостта от операции на двата крака и ръката на момчето.

Консултацията д-р Христов даде със съдействието на г-н Александър Александров, председател на настоятелството на Фондация "Развитие 21".
След прегледа лекарят заяви, че е обнадежден, че след операциите Светослав, който в момента е прикован на легло, ще може да направи първи стъпки.

Семейството на Светослав обясни, че в момента момчето преминава през предоперативни процедури.

Днес сутринта пък в профилакториума в гр. Перник, 17-годишния Кристиян Каменов Иванов също получи медицинска консултация.
Той бе прегледан от доц. Генов от Военно-медицинска академия - София, който изписа лекарства, необходими за лечението на момчето.
Фондация "Развитие 21" в лицето на нейния председател г-н Александров ще съдейства за закупуването на важните, но скъпи медикаменти.

След прегледа на Кристиян, д-р Генов заяви, че е оптимист, че до 6 месеца в състоянието на момчето ще се наблюдава значително подобрение. 

Към момента Кристиян е в профилакториума в Перник.
За него е поръчано и специално медицинско легло, което ще бъде доставено отново със съдействието на фондация "Развитие 21", която е съучредител на "Ангели в беда".