Надяваме се да е жив. Родителите са шокирани и комуникацията с тях е трудна. Това заяви главният секретар на МВР Младен Маринов в ефира на Нова телевизия във връзка с изчезналия син на бизнесмен, за когото се смята, че може да е отвлечен.

Маринов каза, че към момента няма данни да е направен контакт с близки и приятели на изчезналия Адриан. Последно 25-годишният младеж е разговарял с баща си, посочи още главният секретар. Маринов уточни, че няма свидетели, които да дадат повече информация какво точно се е случило.

Столичната полиция издирва 25-годишен син на бизнесмен
Обновена

Столичната полиция издирва 25-годишен син на бизнесмен

Една от версиите, по които се работи е отвличане

"Автомобилът е бил паркиран неестествено, всичко говори за динамика. От там правим извод, че с този човек се е случило нещо, което е против волята му", допълни Маринов.

По думите му бащата е предоставил списък с длъжниците, които не са си плащали дължимите лизингови вноски. Значителна бройка са, уточни главният секретар. Той обаче не смята, че в този списък има достатъчно голяма сума, която да доведе до отвличане

Парадирането с възможности винаги може да породи в определени хора желание да получат облаги, коментира Маринов.

За Киро Киров отвличането е сериозно изпитание и тероризъм

За Киро Киров отвличането е сериозно изпитание и тероризъм

Посъветва близките на младежа да се обърнат към полицията

Отвличането е сериозно изпитание за похитения и за неговите близки. Отвличането е тероризъм. Това заяви бизнесменът Киро Киров, който преди години бе отвлечен, във връзка с изчезналия 25-годишен син на софийски бизнесмен.

Сред водещите версии на полицията е, че младежът е отвлечен. Киров се надява тази версия да не се окаже вярна. По думите му отвличането е тероризъм и сериозно изпитание за похитения и неговите близки.