Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов. Това обяви адвокат Марин Марковски в сутрешния блок на БиТиВи.

По думите му, блудник педофил нямало как да извърши подобно престъпление.

"Блудникът е действително затворен човек. Блудникът е в изключително ужасно положение ако попадне в затвора. Там деветият кръг на ада ще е детска градина", коментира Марковски.

Росен Ангелов е самоубит според бивш негов съкилийник

Росен Ангелов е самоубит според бивш негов съкилийник

Поне двама са убийците от Нови Искър

"Той се е криел да не отиде в затвора. При него е било задача номер едно да се крие. Тази психология на блудника трудно се вписва с вампиро-убиеца. Блудниците са интровертни, стават активни само ако има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо", поясни адвокатът.

Според него има много въпросителни, въпреки категоричното становище на полицията, че Росен Ангелов е убиецът.

Той коментира още, че от полицията трябва да кажат ДНК материалът, който за тях категорично доказва, че Ангелов е убиецът, откъде точно е дошъл.

Той добави, че ДНК експертиза няма как да се извърши за толкова кратък период от време, ако е намерен косъм без луковица на него.

Способен е да убие шестимата, твърди колега на Росен Ангелов

Способен е да убие шестимата, твърди колега на Росен Ангелов

Вчера бе открито тялото на издирвания за убийствата

"Когато той стреля, там има трима мъже. Тези трима мъже най-малката реакция е да хукнат да излязат през прозореца. Изисква се време докато простреляш единия, другите наблюдават това нещо. Да се убият пет човека накуп, без да има съпротива, без да има реакция, действително е нещо доста подозрително", съмнява се във версията на полицията Марковски.

"Пътят към истината е в съмнението. Полицията стояха по гори и паланки, да им отдадем дължимото. Но дължат на обществото пресконференция с фактите", категоричен е адвокатът.