Няма предсмъртно писмо на 69-годишен мъж от павликенското село Патреш, за когото се твърди, че се обесил в колата си.

Драмата се разиграла около 05:30 часа тази сутрин. Пенсионерът излязъл от дома си, метнал се в колата си и потеглил. Само след броени минути возилото се забило челно в циментов електрически стълб, описва Дарик.

Според публикуваната информация, преди да се качи в автомобила, мъжът си бил приготвил въже. Единият му край увил около врата си, а другият го завързал за дръжката на задната врата на колата.

При силния удар в стълба, вратата откъм шофьорската страна се отворила и пенсионерът паднал на земята. В същия момент въжето се изпънало, примката се стегнала около шията му и го удушила. Местни жители забелязали катастрофиралия автомобил и подали сигнал на тел.112.

На място пристигнали полицаи, медицински екип и пожарникари, но възрастният мъж бил вече мъртъв. При огледа се оказало, че колата е сериозно смачкана, но водачът не е пострадал при удара. Според разследващите, пенсионерът се е самоубил като предварително е обмислил и планирал как да посегне на живота си. Предсмъртно писмо обаче не е открито.