Двама маскирани обраха бензиностанция близо до Драгичево. Сигналът е подаден минути след полунощ, съобщи БНР.

Двамата влезли в бензиностанцията, която е част от голяма верига. Те заплашили дежурния служител. Напръскали го с лютив спрей и взели оборота. Избягали са най-вероятно с лек автомобил.

Двамата извършители се издирват. Полицията разследва инцидента.

Трима задържани за грабежи в Пазарджик и Пловдив

Трима задържани за грабежи в Пазарджик и Пловдив

Най-малко 9000 лева са откраднати от казино

Припомняме, на 17 януари бе ограбена бензиностанция по пътя Русе-Плевен, край село Тотлебен. Тогава маскиран и въоръжен мъж взе оборота от 202 лв. и лотарийни билети. Обирът е станал около 1,30 часа, през нощта. По-късно бе задържан заподозреният за извършител, а първоначалната информация бе за двама нападатели.

Друг обир на бензиностанция бе извършен на 31 декември във Видин, около 04.45 часа сутринта двамата влизат маскирани в обекта. Те заплашват служителката с пистолет и обират бензиностанцията, намираща се на изхода на града.

Извършителите бяха разкрити на 8 януари. От полицията във Видин информираха, че престъплението е извършено от двама 27-годишни мъже.

На 29 декември двама маскирани ограбиха бензиностанция в Долна Оряховица, отново малко малко след полунощ. Служителката е била нападната в гръб от маскиран мъж, който я избутал в санитарното помещение на бензиностанцията и я съборил на земята.