Петима мъже бяха арестувани за 24 часа в комплекса "Слънчев бряг", след информация за спречкване, съобщава БНР. От полицията разясняват, че причината е спор за финансови взаимоотношения с дискотека, свързвана с Божидар Кузманов - Кравата.

В района на инцидента били разположени екипи на полицията. От МВР уточниха, че не е имало масов бой и не съобщиха имената на задържаните.

Дискотеката, за която е възникнал спорът, се свързва с името на Божидар Кузманов-Кравата. Той беше замесен в стрелбата срещу Димитър Желязков-Очите през миналата година.

Митьо Очите тежко ранен при стрелба в Слънчев бряг
Обновена

Митьо Очите тежко ранен при стрелба в Слънчев бряг

Има опасност за живота му...

Припомняме, че стрелбата в Слънчев бряг стана на 8 юни 2016 г. При престрелката загина един от бодигардовете на Митьо Очите, а самият той получи 5 огнестрелни рани и беше с опасност за живота. Няколко дни след стрелбата трима души бяха обвинени. Тодор Славов получи обвинение за убийството на гарда на Очите и съдружник в "Аркус Сигурност България" Александър Алексиев. За опита за убийство на Желязков бяха обвинени Георги Иванчев и Радослав Димитров. По-късно прокуратурата образува и дело за организирана престъпна група с лидер Божидар Димитров - Кравата.