Пиян старозагорец зад волана разиграва полицаи в Слънчев бряг. Опитва да се да избегне проверка на пътя, а след това бяга и от Спешното, съобщават от ОДМВР-Бургас. 

На главната алея до спирка "Палма" в Слънчев бряг служители от Районно управление - Несебър подали сигнал със стоп-палка за спиране на лек автомобил "Мерцедес", със старозагорска регистрация, движещ се в посока Несебър. Водачът на автомобила не се подчинил на полицейските разпореждания и продължил движението си, като е спрян до входа на ресторант "Кондор".

Установено е, че автомобила е шофиран от 27-годишен старозагорец. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел - 1,93 промила. Старозагорецът е отведен за вземане на кръвна проба, като при слизане от служебния автомобил пред входа на Центъра за спешна медицинска помощ в Несебър, след като са му свалени белезниците, побягнал в посока ул. «Иван Вазов».

След кратко преследване и възпроизведени изстрели със стоп-патрони със служебното оръжие във въздуха, старозагорецът е задържан в близост до хотел "Виго".