Побесняла майка нападнала учителка в Малко Търново. Случката се е разиграла вчера около 8.30 часа сутринта в СОУ „Васил Левски”, съобщават от полицията в Бургас.  

29-годишната жена нахлула по време на час в класната стая на 4-ти клас, започнала да обижда учителката, заплюла я и опитала физически да се саморазправи с нея.

Спрямо хулиганката е образувано бързо полицейско производство.

По информация на "Топ новини"-Бургас 29-годишната циганка Даниела Крайчева се разбесняла, след като директорката на училището я извикала на разговор във връзка с буйното поведение на детето й. След разговора майката нахлула в класната стая с намерението да се разправи с 34-годишната учителка Светла Спасова.

Най-вероятно майката ще бъде глобена 150 лева.

Друг инцидент с нападната учителка е станал в Севлиево. Около 10.30 часа на 6 януари в полицейското управление постъпил сигнал за скандал в сградата на местно СОУ.

На мястото незабавно бил изпратен полицейски екип. Униформените установили, че конфликтът е възникнал между 26-годишна майка на ученик и учителката на детето.

Родителката влязла в класната стая, предизвикала скандал с преподавателката и й нанесла удари по лицето и тялото. По случая е заведена преписка, поясняват от полицията.

Дарик допълва, че според представители на училището, майката била недоволна от грижите, които се полагали за физическия комфорт на детето й. Учителката пък възнамерявала да търси правата си по съдебен ред.