Тялото на 44-годишната Кети Кюхова е намерено в кладенец, дълбок два метра, научи NOVA. Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството.

На този етап липсва официална информация за това дали Кети Николова Кюхова е простреляна, както бяха открити останалите тела в къщата в Нови Искър.

Шест жертви в трагедията в Нови Искър?
Обновена

Шест жертви в трагедията в Нови Искър?

Оръжието на престъплението продължава да се издирва

Джипът вече е открит в гориста местност край града и остава неоткрито от полицията оръжието на престъплението - малокалибрен пистолет, по думите от вчера на главния прокурор Сотир Цацаров.
Джипът на семейството е открит със счупено стъкло на шофьорското място.

Така жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6.

Целият ресурс на Столичната полиция бе мобилизиран в разследването на убийство. Още вчера на място пристигнаха главният секретар на МВР Маринов и главният прокурор Цацаров.

Жена, джип и пистолет издирва полицията в Нови Искър
Обновена

Жена, джип и пистолет издирва полицията в Нови Искър

Един от убитите е работил като санитар в психиатричната болница в града

В късния следобед вчера в къща в Нови Искър бяха открити пет тела. Всички тела са с огнестрелни рани от малокалибрен пистолет. Убито е и кучето на семейството. Жертвите са баща и син - автомонтьорът Неделчо Юнаков и Георги, доведена дъщеря Нанси и 20-годишният Боби - неин приятел. Най-възрастната жертва е жена - майка на жената, с която убитият е живеел на семейни начала.

Полицията провери къщата след сигнал на роднина, който не може да се свърже със свой близък.

Официална информация по случая ще бъде предоставена от МВР по-късно днес на брифинг.