От днес старши комисар Георги Григоров е назначен за директор на ОДМВР-София, съобщиха от МВР. До сега на този пост бе старши комисар Мариета Иванова, на поста от 9 декември 2013 година. Кога и защо е освободена от поста, от МВР не отговориха на запитване на news.bg.

Старши комисар Григоров бе представен пред ръководния състав на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов.

Рокадата е станала със заповед на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Старши комисар Григоров е дългогодишен служител в системата на МВР и през годините си е изградил репутацията на компетентен и изключително балансиран управленец, изтъкна главен комисар Костов.

Той изрази увереност, че под негово ръководство служителите в областната дирекция ще имат възможността да разгърнат професионалния си капацитет в пълен обем.

Старши комисар Георги Григоров е започнал работа в системата на МВР през 1996г. Последователно е заемал различни длъжности в СДВР, заместник директор на ОДМВР-Перник, директор на ОДМВР-Плевен.