Денонощно се работи по случая с изчезналия Адриян и се работи по всички версии.

Това стана ясно от коментара на главния прокурор Сотир Цацаров, който дойде в Народното събрание, за да разговаря с левицата по предложенията им за антикорупционен закон.

Прокуратурата работи в пълен синхрон с ръководството на МВР, увери главният прокурор. Обвинител номер едно бил в постоянна връзка с главния секретар на МВР. По случая на Адриян е сформиран специален екип.

От думите на Цацаров стана ясно, че са взети мерки да не излиза информация как върви разследването. Работи се буквално постоянно, отчете обвинител номер едно.

Според Цацаров не може да се говори за връщане на Наглите. Това е тежко криминално престъпление, поясни главният прокурор, според когото и никой не е защитен.

Главният прокурор Сотир Цацаров бе категоричен и по темата за обвинението срещу дъщерята на Цветан Василев: "Лична вендета в Наказателния кодекс няма", заяви главният прокурор. По думите му нашите разследващи работели спрямо разпоредбите на Наказателния кодекс.

Виновните биват обвинявани и това е целта на наказателния процес, изтъкна обвинител номер едно. Работи се по разпоредбите на Наказателния кодекс и НПК на България, както поясни Цацаров.