Стрелба посред бял ден в Сандански.

Мъж стреля по джип в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Нападението е станало вчера, 11 април. Сигналът към полицията е подаден малко преди 15 часа.
Според сигнала на булевард "Свобода" в град Сандански мъж открива стрелба с огнестрелно оръжие срещу джип "Мицубиши Паджеро". В сигнала се споменава за 1 изстрел. В резултат на изстрела са счупени стъклата на лява и дясна задни врати на колата.

При стрелбата няма пострадали хора.

Органите на реда започват веднага разследване по случая и издирване на извършителя. Вследствие на това е задържан 31-годишен мъж от Сандански с инициали И. Б.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Сандански. Работата по случая продължава.

По информация на БГНЕС 31-годишният мъж е стрелял по свой конкурент в "сенчестия бизнес".

bTV информира, че и двамата мъже са стари познайници на полицията. Неотдавна двамата били замесени в бой пред дискотека.

Двама мъже с туби гориво подпалили блока в Сандански
Обновена

Двама мъже с туби гориво подпалили блока в Сандански

За щастие, няма жертви и ранени

Припомняме, криминалните деяния в Сандански през последните месеци зачестяват. Само преди седмица в града беше запален магазин, намиращ се на партерния етаж на жилищен блок. Вследствие на възникналия и разразил се по цялата сграда пожар блокът остана необитаем. В града имаше и няколко случая на запалени автомобили.

В края на август миналата година в града неизвестни извършители, въоръжени с автомати, стреляха по гараж, собственост на 33-годишния Цветан Акшаров - Шушнара. Мъжете бяха въоръжени с автомати "Калашников". След това стрелците избягаха. При стрелбата беше изстрелян цял пълнител.

При инцидента нямаше пострадали. След стрелбата обаче беше запален луксозен автомобил на бащата на Акшаров. Още тогава излезе информация, че мишената на нападението е бил мъж, за когото се смята, че се занимава с незаконен бизнес с проститутки в Амстердам.

Стреляха с автомати по гараж в Сандански

Стреляха с автомати по гараж в Сандански

В 2 часа през нощта маскирани и въоръжени започнали безразборна стрелба