Продължава издирването на тримата мъже, извършили вчерашния обир на банкомат в Сапарева баня. Полицията продължава да издирва мъжете по земя и по въздух.

Междувременно стана ясно, че като изоставили автомобила в полето покрай село Боснек, мъжете успели да вземат и сумата, открадната от банкомата. По първоначални данни парите са били намерени в изоставения автомобил. Предстои това да се изясни.

МВР издирва тримата мъже, взривили банкомата
Обновена

МВР издирва тримата мъже, взривили банкомата

Още двама арестувани в Перник?

Стана ясно и че мъжете, обявени за национално издирване, имат много познати в село Боснек. Възможно е някой да им е помогнал да се укрият. Има вероятност и мъжете вече да са напуснали страната в посока Сърбия.

Припомняме, при мащабната акция на МВР един мъж беше задържан, а трима - обявени за национални издирване - Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов. Всички те са близки до известния пернишки касоразбивач Валентин Кирилов.

Бандата е заподозряна и за обирането и на други банкомати в страната.

Снимка 322750

Източник: News.bg

Взривиха банкомат - този път в Сапарева баня
Обновена

Взривиха банкомат - този път в Сапарева баня

Младен Маринов лично ръководи спецакция на МВР и баретите по залавянето на крадците

МВР моли всички граждани, които имат информация за издирваните мъже да сигнализират на телефон 112 или в най близкото полицейско управление. Полицията гарантира анонимността на всеки подал информация