Цветан Василев е унижавал своите служители, а някои от тях даже са манипулирали инспекторите на банков надзор. Това заяви разпитваният втори ден свидетел по делото КТБ Бисер Лазов, съобщи bTV.

За своето отношение към работата си свидетелят заяви: "Целият си живец съм си дал за Василев, нямам неизпълнена задача, колкото и тя да е изглеждаше неизпълнима".

Свидетелят Бисер Лазов мечтаел с Цветан Василев

Свидетелят Бисер Лазов мечтаел с Цветан Василев

Лазов над 20 години е бил счетоводител на фирмата на Цветан Василев

Специализираният съд все още не е задал своите въпроси към Лазов, който разказва за развитието на банката от 2012 г. до фалита й през 2014 година. Той разказа и за личните отношения между Цветан Василев и директорите на КТБ.

Лазов никога не е бил служител в банката, но така и не стана ясно откъде знае толкова много подробности. Той отговори на някои от въпросите на журналистите, но целият разговор беше прекъснат от прокуратурата.

На въпрос идвал ли е Делян Пеевски в кабинета на Цветан Василев или в банката, Лазов отговори: "Никога не съм виждал в кабинет или в банката Пеевски. Единственият, който съм виждал да седи наистина зад неговия, на неговото бюро, беше адвокат Лазар Карадалиев, който в месец юли 2014 г. дойде с екипа си, с охрана и седна в неговия кабинет.