Убиха зърнопроизводителя Кунчо Кунчев в нощта срещу понеделник. Драмата е станала тази нощ във врачанското село Добролево, съобщи tribali.info, позовавайки се на кмета на селото Илиян Буковски. Кунчев е бил намушкан с нож 12 пъти.

76-годишният Кунчо Кунчев от поне 20 години се занимава със земеделие. Брутално убитият мъж е бил заможен, което е една от най-вероятните причини да бъде убит, подозира кметът.

Съмнението, че нещо е станало с възрастния мъж дошло, когато жена му многократно му звъняла на мобилния телефон, но той така и не отговарял. След поредното позвъняване, съпругата му Людмила, която живее във Враца, се притеснила и позвънила на братовчедка си в селото, да отиде и да провери какво е станало.

След като отишла до къщата на Кунчо, тя го намерила паднал по слипове до леглото в стаята на приземния етаж, в която живеел. До тялото е бил намерен пълнител за пистолет, а самото оръжие и кобура, които са законно притежавани, не са открити. Вероятно той е бил нападнат, докато е спял и не е успял да извади навреме пистолета си.

Приживе Кунчо е бил член на ловната дружинка и дълги години е бил директор на ПУЦ за заварчици във Враца. Кунчо е имал две деца - дъщеря и син.

От сутринта на мястото на убийството са пристигнали четири патрулки с униформени и следователи, които работят по случая. В селото се коментира, че с престъплението е възможно да има нещо общо с група негови работници от близкото село Алтимир, които били разхайтени и злоупотребявали с алкохол. Възможно е и кредитори да са си потърсили дълговете.