Все още няма заподозрян за вчерашното убийство в Борисовата градина. Това стана ясно от коментара на вътрешния министър Румяна Бъчварова в кулоарите на Народното събрание.

Гражданите да съдействат за разкриване убийството на Георги, зове полицията
Още...

Отпаднала е и версията за любовен сюжет по случая, стана ясно малко по-късно от вътрешния министър във вътрешната комисия на НС. Така водеща остава версията за сблъсък между футболни фенове - противници.

Припомняме, деветокласникът Георги Игнатов вчера по обед бе открит с прободна рана на пейка в Борисовата градина. Момчето е на 16 години и е бил ученик в Търговско-банковата гимназия в София.

По-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров намекна, че в основата на жестокото убийство стои личен мотив. Той обаче не коментира по-конкретно версиите. Обвинител номер 1 увери, че се работи с голям капацитет и с най-доброто, с което разполагат МВР и прокуратурата.

Работи се, вчера до късно са провеждани разпити, изтъкна в парламента Бъчварова. Проверяват се записи от и около мястото на инцидента. Оказало се, че има твърде много записи и хора, които да се проучат.

Установени са и последните обаждания на момчето, стана ясно още от думите на МВР шефа. Припомняме, че убитият младеж е успял да се обади на приятелката си малко след инцидента, от своя страна стана ясно, че тя е подала сигнала към полицията.