Легендарният бивш футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов е категоричен, че "червените" могат да се справят с Копенхаген тази вечер, въпреки класата на отбора.

Все пак, Паро се застрахова, че ако тимът от "Армията" отпадне, това изобщо не би било срамно, тъй като датчаните наистина са с доста силен и опитен състав.

Ел Маестро: Копенхаген е по-добрият отбор, но шансовете ни са равни
Обновена

Ел Маестро: Копенхаген е по-добрият отбор, но шансовете ни са равни

"Трябва да покажем силните си страни"

"В такива срещи трябва да се играе умно и да си свръхмобилизиран. Нужно е да не се рискува излишно, за не ти вкарат един-два гола и всичко да приключи набързо. Смятам, че 1:0 в първия двубой е добър резултат, но най-важното е да не се допусне. Лошо е, че първата среща е тук, защото в реванша на домакините и стените помагат. Затова трябва да се опече работата още в София.

С тази атака съм убеден, че отборът ще вкара поне веднъж. Събрани са доста остри, бързи и нестандартни футболисти, а централният нападател Мауридеш се вписва много добре. В средата на терена също са събрани добри изпълнители и отборът изглежда солидно. Защитниците трябва да са много концентрирани, защото срещу Адмира в Австрия показаха колебания. Копенхаген е класа, но е Барселона или Байерн (Мюнхен). Дори и отпадане няма да е срамно. Имам добро усещане и прогнозирам минимален успех за ЦСКА или нулево равенство", сподели пред "Тема спорт" Аспарух Никодимов.

Стале Солбакен: Догодина Мауридеш вече няма да е в ЦСКА
Обновена

Треньорът на Копенхаген: Догодина Мауридеш вече няма да е в ЦСКА

"Много е добър в наказателното поле"