ЦСКА приема Арда в среща от 6-ия кръг на efbet Лига. Двата тима се изправят един срещу друг на "Българска армия" от 18:00 часа. "Червените" нямат право на грешки, ако искат да се борят за титлата, защото вече изостават от челото.

Селекцията в ЦСКА продължава, офанзивен футболист пристига в неделя

Селекцията в ЦСКА продължава, офанзивен футболист пристига в неделя

Французин отрязал "червените"

Новакът Арда до миналия кръг дори нямаше загуба, но при домакинството си на Локо (Пд), което всъщност беше на "Лаута", кърджалийци допуснаха тежко поражение с 2:5.

Днешният мач ще е по-специален за треньора на гостите Стамен Белчев, за крилото Спас Делев и за вратаря Иван Караджов. Тримата се завръщат на "Българска армия". Наставникът води ЦСКА в 53 мача от 27 ноември 2016 г. до 1 май 2018 г. Делев пък игра на "Армията" на два пъти. Първо от 2009 до 2012 г., а след това още 14 мача през 2013 г. Караджов е юноша на ЦСКА, като пази за клуба от 2007 до 2011 година.

В състава на домакините вероятно ще има известни промени. Али Соу е в голова суша, като вече 400 минути е без гол, което може да го извади от титулярния състав. Люпко Петрович няма да може да разчита на Рафаел Енрике, който все още лекува контузия.

Сърбинът вероятно ще пусне в игра Черниаускас на вратата. Пред него в защита ще са Турицов, Албентоса, Чорбаджийски и Жеферсон. Бикел и Малинов ще действат в средата на терена, а Евандро и Кери ще бъдат на двете крила. Уот може да замени Али Соу, а зад нега да играе Диего Фабрини.

В Арда единственият проблем е отсъствието на контузения Петър Христов. Очаква се гостите да излязат в състав Караджов под рамката и Лозев, Крумов, Гаич и Глишич в отбрана. Бенгюзов и Мартинов ще бъдат опорните полузащитници, а Марчев и Коконов ще действат по крилата. Василев най-вероятно ще води атаката, а Ховсепян ще бъде зад гърба му като плеймейкър.

Спас Делев може да дебютира за Арда в мача срещу ЦСКА

Спас Делев може да дебютира за Арда в мача срещу ЦСКА

Нападателят е напълно готов за игра