Борисов Главният секретар на МВР ген. Бойко Бориксов откри във Велико Търново R’n’B Club, собственост на Мишо Шамара, режисьорът на рап-клипове Еди Багдасярян и Конса.

Клубът е профилиран изцяло за младежки партита, като всяка вечер ще има ранна дискотека за тийнейджъри и по-късна за студенти, а по-време на тийн-партито няма да се продава алкохол, охраната ще бъде повишена и през цялото време на разположение на забавляващите се деца, ще има безплатен телефон за връзка с родителите им.

Целта на тези предохранителни мерки е нищо да не помрачава радостта, а по думите на самия Мишо Шамара тази дискотека е първия клуб насочен изцяло към младежката аудитория и предназначен единствено за чисто забавление. От своя страна ген. Борисов заяви, че се е съглаил да открие клуба, защото когато преди година е посетил в “Пирогов” ранените в дискотека “Индиго” деца, те го помолили да им доведе Мишо Шамара.

Борисов Осемдесет процента от музиката, която ще пускаме е черна, а останалите двайсет процента ще бъде БГ и латино, обещава Шамара. Навсякъде пренебрегват този стил, защото собствениците на клубове си мислят, че тази музика ще прогони публиката, но от опита си във Варна знам, че започне ли да пуска “черно”, един клуб се пълни. Просто това е най-актуалният световен стил в момента и се радвам, че мога да помогна на всички, които искат да се забавляват като им осигуря място за това с този клуб. Все пак R’n’B Club е направен от нас младите, казва известният рапър.

На тазвечершното откриване ще присъстват освен всички звезди на R’n’B Records начело с Лошите и Бенджамини, а и рапърите от София Картел – Колумбиеца и М’глата, Лицето и Милиони, както и сливенската банда Играчите.

От Backbone Records съобщават, че Мишо Шамара вече е готов и с новата си колекция от модната си линия R’n’B Wear, която вече се продава промоционно в магазините Big Star в родната му Варна. Въпрос на броени дни е моделите да стигнат до магазините в цялата страна, а феновете на широките деним дрехи ще останат приятно изненадани от новите материи и кройки на облеклата.