В тазгодишното издание на единственият екстремен рок и метъл фестивал в България - Thrash Till Death, който ще се проведе на 15 август в Каварна, освен блек метъл величията Dimmu Borgir ще видим и две от най-успешните български метъл банди - Korozy и The Revenge Project.

Сбъдната мечта не само за феновете, но и за самите членовe на БГ групите ще е първото гостуване в България на норвежците. Билетите за Thrash Till Death вече са в продажаба с цена 40 лв., а в деня на събитието ще струват 50лв. Местата, на които могат да бъдат закупени са Билетен център в НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg.

Лидерите на родният блек метъл Korozy не веднъж са споделяли , че един от идолите и вдъхновители за музиката им е именно Dimmu Borgir. На 15-ти август ще стъпят на една сцена с тях, но това далеч няма да е първото им участие редом с чужди банди.

Другата българска банда родом от Бургас - The Revenge Project също не е за подценяване, особено след успешното им участие в концерта на Sodom през 2004 г. в София.