Джони Деп е изиграл не малко реални хора на големия екран.

Догодина предстои да го видим в ролята на бостънския гангстер Уайти Бългър в криминалната драма „Black Mass", а в миналото сме се радвали на превъплъщенията му като режисьора на нискобюджетни филми от 50-те Ед Ууд, агентът на ФБР Д. Пистоне („Дони Браско") и ексцентричният журналист Хънтър Т. Томпъсън (дори цели два пъти).

49-годишният актьор постави летвата много по-високо, като сподели, че една от мечтаните му роли е на американската актриса и певица Карол Чанинг. „Тя е фантастична", каза Деп при участието си в Q&A за филма „Самотният рейнджър", който излиза това лято.

В отговор на въпрос от фен „Кой би искал да изиграе в следващия си филм", Деп заяви напълно сериозно, че планира това да е комедийната актриса, която в момента е на 92 г. Той се пошегува, че като малък се е обличал като нея, а не като героите от "Самотният рейнджър".

Деп добави, че също така с удоволствие би участвал във филм за друг комедиант - 86-годишния Дон Рикълс.

Във връзка със „Самотният рейнджър" холивудската звезда разкри, че по време на снимките е спал с дебелия слой чернобял грим на Тонто. „Просто няма как да влезеш в ресторант, като изглеждаш по този начин", пошегува се той и добави, че е седял на гримьорския стол в продължение на два часа всеки път, когато са нанасяли мръсотията по лицето му.

Джони Деп: Изгубихме индивидуалността си