„Вода", в изпълнение на чаровната народна певица Елица Тодорова и перкусиониста Стоян Янкулов- Стунджи, спечели в тазгодишния конкурс "Българската песен в Евровизия 2007". Народната песен в съвременен аранжимент бе поткрепена от впечатляващите 31 376 гласа.

Един от най-популярните дуети в българската поп музика- "КариZма", остана на второ място с далеч по-слаба подкрепа от 5232 гласа.

Със "Дяволе мой" във версия на „руски", Устата и Софи Маринова са на трето място, според зрителите, с 4345 гласа.

Етнодуетът ще представи страната ни на международния финал, който ще се проведе на 12 май в Хелзинки, Финландия.

Песента "Вода" е продуцирана от БНТ, затова бе представена за оценка от зрителите във финалното гласуване, не участва в предварителната селекция и в полуфинала.

В продължение на 10 минути зрителите имаха възможност да гласуват чрез телефонно обаждане и sms за песента, която да представи страната ни на Евровизия 2007.

Докато Васил Найденов изпълни някои от най-популярните си песни, зрителите дадоха своята оценка за "Мастило", Тони Димитрова и група "Горещ пясък", Аксиния, Софи Маринова и Устата, Калки, Маргарита Хранова, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, S-lavina, Каризма, Теди Кацарова, "Групата" и Димитър Атанасов.