Организаторите от H.M.S.U. (Hard music and sounds united) подготвят три дръм енд бейс партите след лятната почивка.

Първокласна селекция от световноизвестни диджеи ще радва феновете през идните два месеца в столичния клуб 4КМ.

За третото издание на вече утвърдилата се музкална вечер "World of Drum and Bass" на 20 септември пристигат цял отбор английски продуценти и изпълнители. 

За първи път в България ще пристигне DJ Hype, който е смятан от мнозина за едно от най-могъщите имена на модерния дръм енд бейс.

Заедно с него на сцена ще бъде и друг ветеран - майсторът на микрофона MC Daddy Earl.

Силен акцент на събитието ще бъде и представянето на живо на новия мелодичен албум на небезизвестния DJ SS, създаден съвместно с Influx UK. В него участва и гласът, познат от парчетата на Roni Size - чаровната MC Tali, която ще отбележи своето второ участие на българска земя.

В партито ще участва още една легендарно дуо - ненадминатият в своите дабъл дроп миксове Mampi Swift, чийто сет ще бъде представен от дългогодишният му колега с микрофона MC IC3.

Билетите за събитието вече са в продажба на цена от 20 лева, на входа ще струват 25.

На 17 октомври ще бъде продължена традицията на олдскуул партитата с поредното издание на вечерта под надслов „ДНБ Архив". В нея ще вземат участие само родни диджеи, като изпълнителите от H.M.S.U. ще подготвят богата селекция от класически дръм енд бейс тракове.

Втора зала ще предложи поглед назад към roots reggae и дъб стиловете. Входът е 6 лева.

На 31 октомври ще се проведе емблематичното за родната сцена парти, недвусмислено наречено H.ard M.usic and S.ounds U.nited.

Една отдавна очаквана дръм енд бейс вечер, която ще представи уникално back 2 back изпълнение на шест грамофона и два миксера от самите TeeBee и Calyx.

Познати от изданията си за лейбълите Photek Productions, Subtitles и Metalheadz, двамата артисти могат спокойно да се нарекат едни от бащите на модерния дръм звук.

В програмата ще вземе участие и едната половинка от диджей от дуото Counter Strike - Animal Chin, който е представител на южноафриканския дръм енд бейс масив.

Зад микрофоните ще се изявят MC Coppa и артистът на Metalheadz и Renegade Hardware - MC 2SHY.