Брат Пит и Дженифър Анистън Една от най-известните холивудски двойки Брат Пит и Дженифър Анистън най-накрая реши да се появи на екрана в съвместен проект, който все още не е озаглавен, съобщи news.ru.

Както отбелязва изданието това ще бъде "черна комедия", която ще се разказва за млад сенатор (Пит), чиято съпруга (Анистън) е попаднала в крайно затруднено положение, след като на прага на дома й се появява неин син, от който се е отказала преди много години.

Продуцентите обещават да предоставят на зрителския съд всички тайни на американската политика.

Толкова примамливата перспектива обаче отново измества на заден план мечтата на съпрузите за дете.

News.ru напомня, че Дженифър е разчитала да се сдобие с потомство веднага след като приключи работата си в сериала "Приятели". В момента актрисата се снима във филма "Свети Брюс", където партнира на Джим Кери, а съпругът й играе ролята на Ахил във филма на режисьора Волфганг Петерсън "Троя" по безсмъртното произведение на Гамер. Според информацията за ролята си на Ахил Брат Пит е поискал 18 млн. долара.

След тези снимки той ще се присъедини към работната група на филма "Мистър и Мисис Смит", където ще си партнира с Никол Кидмън.

Така, че коментират медиите, при такъв график, място за бъдещия наследник съвсем не е предвидено.

Брат Пит, който преди 3 години се откъсна от ергенския живот, все още е най-желания мъж за повечето жени според изследване на списание "People".