Броени часове ни делят от третия епизод на най-мащабното за страната ни концептуално парти Бaл в Бяло.

Кой друг ако не основателите на електронната сцена у нас Mетрополис ще се престрашат да прескочат границата и да провокират родната публика с едно по различно масово изживяване - първото голямо парти с дрес код.

Третото издание на Българската "бяла нощ" успя да мобилизира най-много фенове в досегашната си история и определено се очертава като едно от легендарните партита на 2010. "С всяко следващо издание "бунтарите" облекли черен t-shirt намаляват, a тази годинa имаме само няколко запитвания колко строг ще е дрес кодът. Белият цвят отново е препоръчителен не задължителен, защото искаме посетителите ни в петък вечер сами да усетят магията като част от нея" - коментират Стивън, Ясен и Смърфа.

"Правенето на едно голямо парти отдавна надскочи задължението да наемеш зала, диджeй, звук и осветление - сцената в България е вече на 15 години и посетителите ни са видели почти всичко у нас, а и навън. Kонкуренцията е все по голяма, предлагането ежеседмично - не ни остава нищо друго освен да търсим нови начини на представяне на продукта си и комуникация с почитателите на денс музиката - Бал в Бяло е адекватният отговор на това търсене" - е вярата на организаторите на утрешното шоу.

За прeобразяването на зала Христо Ботев в истинска бяла приказка най-големият български промоутър на денс събития е наел два екипа декоратори, които ще работят близо 24 часа, за да ви накарат да ахнете.

Визуализациите на партито ще са във вещите ръце на маестрото в жанра D-Alien, a за светлинното оформление ще се грижи специален екип, който ще търси пълен синхрон и максимален ефект с белите декори. За да е пълна магията на сцената изработката на тематичните костюми на танцьорките са поверени на младият моден дизайнер Искрен Лозанов. Възпитаникът на Националната художествена академия беше българският финалист на „Triumph Inspiration Award" 2009, чиито модел "Ден и нощ" вдъхновен от Пикасо стана скандално известен с това, че свали клипа на Бионсе "Video Phone" от екрана заради нарушени авторски права. Лозанов обра овациите със своите авангардни костюми на сцената на Sven Vath през лятото в Приморско ( Insomnia festival) и заслужи повторната си покана в творческия екип на Метрополис.

26-ти със сигурност е най-очакваният петък на ноември и в това няма нищо чудно с хедлайнер любимият Umek и резидентът на култовото парти Circoloco в DC10 Ибиса - Davide Squillace. За последния казват, че е трубадур на техно звука от бъдещето и хитът му от това лято "Cubism" e категоричното доказателство. Голямото име на вечерта Umek няма нужда от реклама - "усмихнатият мечок от Словения" е по-силен продуцент от всякога и най-популярните лейбъли като Cr2, Toolroom, Great Stuff и Tronic се надпреварват да издават парчетата му. Като ди джей той пак кръстосва света от Южна Америка до Индия и очарова клабъритe. самият Carl Cox му повери резидентското място на вторниците си в легендарния клуб Space на остров Ибиса.

Бал в бяло започва в 23 часа този петък в зала Христо Ботев в София!