Еднодневните билети за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 влизат в продажба от днес. Пропуските ще са на цена от 40 лева за ден и могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др.

Тридневни билети могат да бъдат купени в търговската мрежа на цена от 90 лв.

Организаторите от Loud Concerts и Община Каварна предупреждават, че на място билетите ще бъдат по 50 лв. за един ден и по 100 лв. за трите дни на крайморския метъл форум.

А там определено се задава нещо грандиозно. На 15 юли ще чуем Paradise Lost, Sonata Arctica, Katatonia и DreamShade. Следващият ден ни очакват Opeth и Tiamat, а на 17-ти юли Arch Enemy, Moonspell и Suicidal Angels.

Предстоят да бъдат обявени и останалите участници в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011.

През месец май се проведе първата игра на Loud Concerts за спечелване на тридневен билет за феста, след която 10 късметлии от цялата страна ще могат да гледат любимите си групи безплатно. Съвсем скоро ще бъде обявена още една подобна игра на официалната Facebook страница на КАВАРНА РОК ФЕСТ: http://www.facebook.com/kavarnarockfest.

Следете страницата за повече информация, съветват организаторите.

Освен атракциите, съпътстващи фестивала като кран за бънджи скокове, фестивално радио и вълнуващите "signing sessions" с групите, КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 ще предложи на феновете и специализирани щандове за официален мърчъндайз, оригинални дискове, плакати и метъл аксесоари.

Подробности за фестивала търсете в интернет сайта на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 на: http://www.kavarnarockfest.com/, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.