След големия успех на първото издание за този сезон тридневното плажно парти в Yalta club SUN.FUN се завръща на 19, 20 и 21 юни.

Специални гости ще бъдат „Остава", американската хаус легенда George Morel и френската супергрупа танцьори Tecktonik.

И този път лятната градина на Yalta club ще бъде покрита специално за партито с пясък, а плажна декорация ще допълва морското усещане.

През първата вечер на SUN.FUN феновете на „Остава" ще могат за първи път да ги гледат unplugged - с акустични версии на техните парчета.

Очакването за шоуто е огромно, след като бандата направи запомнящ се концерт в рамките на Mad Thursday live session през април.

Акустичният концерт съвпада с излизането на новия албум на групата „Rock ‘N Roll Song Designers?".

Специален гост на SUN.FUN е американската хаус легенда George Morel - диджей от класата и приятелския кръг на Frankie Knuckle, Louie Vega, DJ Pierre и Junior Vasquez, който DJ Magazine нарече "Quincy Jones на денс музиката".

Сред артистите, които е открил за широката публика, са Felix Da Housecat, Erick Morillo, Sandy Rivera, DJ Pierre, Mood 2 Swing, Roy Davis Jr., Barbara Tucker, CeCe Rogers, Roland Clark и Ultra Nate.

Финалната вечер на SUN.FUN ще включва спектакъл на френската денс група Tecktonik.

Те са едни от създателите на стила електро-денс - нова вълна в танцовите пърформънси, включваща елементи от хип-хоп и техно танците, която в момента е изключително популярна в Париж.

Уникалният денс спектакъл включва авторска музика, невероятни костюми и специални визуални ефекти.