Под мотото „Живот и енергия" на 30 август на Слънчев бряг - Cacao Beach, ще се завихри поредното лятно парти.

Поводът е 15 годишнината на българския букмейкър „Еврофутбол", който е решил да повиши още повече градуса на забавления и да празнува част от замисленото 15 часово парти на морето в Cacao Beach.

Партито ще стартира в 21 часа с коктейл за специалните за компанията хора, а същинското ще започне в 22:30 часа. Купонът би трябвало да завърши в 04.00 часа на 31.08.2008 г.

Звездата на вечерта ще е световноизвестният DJ ATB, който ще започне своето шоу около полунощ. Подгряващи неговото участие ще бъдат популярните звезди: Crystal Waters, Velvet и магнетичната певица и барабанистка Елица Тодорова.

Горещи ритми ще покаже и денс група Модел, озарени от огнена формация Ним. Партито е отворено за всички желаещи, входът е свободен.

В предвиденото 15 часово парти са включени още и:

- Турнир по плажен футбол с награден фонд от 15 000 лв., в комплекс Елените, от 12.00 часа до 18.30 часа. Освен тръпката от надпреварата, която ще изпитат 16 отбора с по 7 състезателя, ще има и много други забавления и награди за публиката

- Дневно DJ плажно парти. Красиви момичета ще танцуват в сапунена пяна в съпровод от сетовете, миксирани от DJ Radi и DJ Gagalove. Партито е с продължителност от 15.00 до 19.00 часа на Undo Beach Bar в Слънчев бряг.