25-годишен танцьор може да се окаже четвъртото дете на краля на попа Майкъл Джексън. Според информация на „Sun" Oмерт Бхати е рожба на тайна любовна връзка на певеца с млада норвежка през далечната 1984 година.

Медиите коментират, че той е присъствал на прощалната церемония в Лос Анджелис. Младият мъж е седял на първия ред, заедно с братята и сестрите на певеца в „Стейпълс сентър".

„Sun" допълва, че през 2004 година Майкъл е споделил пред свои приятели, че е прекарал еднодневна любовна афера и че момичето е забременяло.

Сега младият мъж упорито твърди, че е син на краля на попа и има намерение да докаже това чрез ДНК тестове. Бхати има удивителна прилика с едно от другите деца на певеца - седемгодишния Принс. Безсъмнено той прилича и на самия Майкъл Джексън.

Интересното в случая е, че певецът не само се е срещал с Бхати, но е и оценил таланта му на танцьор. Двамата даже са се появявали заедно на концерти на изпълнителя. Ако Бхати бъде признат за законно дете на певеца, неговите деца ще станат четири.

За момента е ясно, че е Майкъл Джексън е биологичен баща на Майкъл Джоузеф Джексън на 12 г., Парис Майкъл Катрин Джексън на 11 г. и Принс "Бланкет" Майкъл Джексън II на 7 г.