Мира Добрева Известни личности от света на модата и красотата се събраха в Националната опера на официалната церемония по връчването на Pantene Beauty Awards – наградите за красота, които се дават на най-талантливите в областта на модната индустрия.

За пръв път проведени в България, наградите за красота Pantene връчиха призове в три специални и седем професионални категории.

За най-стилна дамска прическа гласуването на журито определи екзотичната и елегантна Оля Генчева, за най-стилна дама избраха Мира Добрева, а за най-стилен мъж – Слави Трифонов.

Призът за най-добър гримьор за 2002 година грабна Валентин Вълов, за най-добър моден фотограф журито гласува почти единодушно за Темелко Темелков, а стилист на годината стана Кремена Халваджиян.

Теодора-Димо-Наталия Овациите за коафьор на годината събра Митко Дамов, а наградата за моден журналист отиде при Мария Георгиева. В категориите за модел на годината призьори станаха двама от моделите на Xground Теодора Велинова и Ники Илиев.

Статуетките и грамотите връчиха известни музиканти и артисти, сред които Ирина Флорин, Димо от P.I.F., Белослава, Иван Ласкин, директора на Националната опера г-жа Христина Ангелакова, Наталия Гуркова.

Водещи на церемонията Pantene Beauty Awards бяха Дони и Нети, а в забавната част на програмата се включиха с известното си дръм шоу Андрей Баташов и колегите му от спектакъла “Ритъм”, Нети и балет “Роберта”.