29-годишната гимнастичка Алина Кабаева е родила дъщеричка на президента на Русия Владимир Путин. Новината съобщи американският вестник "New York Post".

До този момент нито едно руско издание не е потвърдило новината.

Държавният глава, който е с 30 години по-възрастен от Кабаева, е спряган и за баща на тригодишния й син Дмитрий, кръстен на тогавашния държавен глава на Русия - Дмитрий Медведев.

Олимпийската шампионка Кабаева, която е депутат в руската Дума, е родила дъщеричката си през ноември, твърдят още от вестника, цитиран от Lifestyle.bg

Според информацията Путин е посетил гимнастичката и двете деца в двореца им в Сочи Бочаров ручей, където наскоро връчи паспорт на поискалия руско гражданство френски актьор Жерар Депардийо.

Изданието припомня, че в интервю на руската версия на сп. Vogue през 2011 г. Кабаева заяви, че синът й всъщност е неин племенник.

Когато през 2008 г. в. „Московский кореспондент" съобщи за тайната връзка между Путин и Кабаева, собственикът на вестника - руският милиардер Александър Лебедев, веднага опроверга твърдението и затвори изданието. Но слуховете продължиха.

Съпругата на Владимир Путин - Людмила, не е била забелязвана на обществени места от възкачването на длъжност на мъжа си, като няма и никакви официални данни за това как е отпразнувала 55-ата си годишнина в началото на януари.

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров я поздрави в „Туитър" и и пожела дълъг живот в кавказски стил, като случайно нарече Людмила Путина първата жена на президента.

Както отбелязва нюйоркският вестник, може би точно това е потвърждение на косвените слухове за втория живот на руския президент и за това, че Людмила Путина е заточена в Елизаровския манастир в апартамент, струващ половин милион долара.

От Людмила руският президент Владимир Путин има две дъщери - Катерина и Мария.