Money.bg пусна своята най-нова услуга и бизнес рубрика „Моите пари".
Чрез нея потребителите на сайта ще могат да сравняват всички видове кредити в страната на базата на изчислен годишен процент на разходите GPR, както и всички видове депозити и кредитни карти на нашия пазар.

Рубриката предлага лесен и персонализиран за всеки читател подбор на интересуващия го финансов инструмент - кредит, срочен депозит, овърдрафт, национална или международна кредитна карта.

Чрез рубриката, създадена от Money.bg с партньорството на финансовия портал „Моите пари", се цели да се представи на едно място всичко нужно при избора на най-подходящия банков продукт.

Новата услуга на Money.bg включва също така голям набор от актуални и полезни професионално изготвени съвети в сферата на банковото консултиране.
Те ще помогнат на потребителя да направи своя най-правилен избор и да разбере същностите и особеностите на всеки един банков продукт.

Рубриката „Моите пари" предлага и богата информация за действащите в момента банкови промоционални предложения, представени под формата на новинарски статии.

Новата рубрика е част от инвестиционната програма за развитие на сайта Money.bg за превръщането му в лидер сред бизнес и финансовите медии в интернет.
Money.bg е част от проекта на „Уеб Медия Груп"АД за създаване на единна платформа за управление на група от уеб медии.

За по-малко от една година бизнес сайтът успя да заеме своето подобаващо място в интернет пространството, завоювайки добри пазарни позиции и значителен брой интернет потребители.