Във връзка с постъпило в Столична община писмо от "Мостстрой" АД за извършване на строително-ремонтни дейности по Околовръстния път между ул."406" и бул."Александър Малинов" се въвеждат някои промени в организацията на движение на превозните средства, съобщават от Столична община.

От 08.00 часа днес до 20.00 часа на 11 март 2007 г. (неделя) се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по Околовръстен път между ул."406" и бул."Александър Малинов".  

Освен това ограничения се въвеждат и  в друга част на столицата - по ул. "Тодор Каблешков". От 08.00 часа днес до 20.00 часа на 18 март 2007 г. сe забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Тодор Каблешков" между локалното пътно платно на бул. "Цар Борис III" и ул. "Ген Ал. Суворов".

Промяната в движението е във връзка с писмо от "Овергаз" Инженеринг АД с което уведомяват общината за започването от тяхната страна на строително-монтажни работи за изграждане на разпределителен газопровод по ул. "Тодор Каблешков" между локалното пътно платно на бул. "Цар Борис III" и ул. "Ген. Ал. Суворов" .