Застрахователната компания “Граве България” ще обяви старта на инвестицията си в образованието на млади българи от 11 часа в хотел “Кристал Палас”, улица “Шипка” №14 в столицата.

От края на 2003 година “Граве България” обучава за своя сметка млади българи и ги подготвя за дипломирани финансови консултанти с европейски сертификати. Умения придобиха вече над 70 души.

От сега нататък всички бъдещи консултанти ще имат възможност да се обучават в новия, модерно оборудван тренировъчен офис на “Граве България” на булевард “Витоша”-19, ет. 2.

“Старата дама” (“Компанията на благородниците”) – 176-годишната австрийска компания-майка “Граве” инвестира не само в най-модерната презентационна техника на Академията, разположена в българската столица, но и в най-квалифицираните европейски специалисти в областта на животозастраховането, които преподават на българите.

“Граве-Академия” ще работи непрестанно – първо в София, после в други големи български градове.

Бъдещите притежатели на европейски сертификат от “Граве Академия” могат да печелят по над 1000 лева месечно. Както е известно, такива заплати в България се планират за 2008 година.

В страните, членки на Европейския съюз, животозастраховането е продукт, който се е превърнал в неизменна част от системата за финансиране на хората от така наречената “трета възраст”. Както знаете, те в България са повече от 2 милиона души. Граве България е сред водещите дружества по новосключени дългосрочни смесени застраховки “Живот” у нас. Вече трета поредна година компанията излиза с положителни финансови резултати от дейността си – ясна гаранция за вложенията на клиентите и на акционерите.

На пресконференцията ще говорят изпълнителният директор на “Граве България” г-н Николай Логофетов, както и г-н Михаел Рихтер – основател и ръководител на “Граве Академия Интернешънъл”. На ваше разположение ще бъде и г-н Мирко Прусац, обучил досега около 15 хиляди консултанти в цяла Европа.

Повече подробности за “Граве Академия – България” можете да получите на интернет-страницата на компанията www.grawe.bg, на телефон 989 00 44, както и на e-mail: office@grawe.bg.