Отборите на Челси и Ливърпул се изправят един срещу друг на "Уембли" в битка във трофея Карабао Къп. Двубоят е с начален час 17:00, а ТОПСПОРТ ще ви направи съпричастни към двубоя, като го проследите минута по минута.

Челси е в колеблива форма, но е в серия от три поредни мача без загуба във всички турнири, като успя да удържи шампиона Манчестър Сити в последния кръг от Висшата лига. Двата отбора и преди са се изправяли на финал в този турнир, като последният случай завърши с победа за мърсисайдци след изпълнение на дузпи. Тимът на Маурисио Почетино се нуждае от трофей, като това може да бъде трамплин за отбора до края на сезона.

Ливърпул е раздиран от сериозни проблеми с контузени футболисти, но продължава битката на четири фронта. Това е шанс на Юрген Клоп да си гарантира, че ще си тръгне от "червените" с трофей през последния си сезон начело на тима. Ливърпул и Челси често правят оспорвани мачове, в които трудно някой има сериозен превес. Последният двубой между тези два тима бе преди по-малко от месец и завърши с победа за мърсисайдци с 4:1.