Отборите на Лестър и Челси се изправят един срещу друг в най-интересния двубой от съботната програма във Висшата лига. Преди година, двете селекции бяха на обратния полюс на своето представяне. "Лисиците" изумяваха света в похода си към шампионската титла, докато лондончани гниеха в блатото на посредствеността.

Бесният Конте крещи: Коща, върви в Китай!

Бесният Конте крещи: Коща, върви в Китай!

Тянджджи иска звездата

Редът във вселената сякаш се подреди, след като грандът от столицата отново се завърна в голямата игра за златното отличие, а Лестър зае обичайната си позиция в дъното на таблицата. Въпреки всичко казано, селекцията на Клаудио Раниери ще се опита да докаже, че все още има шампионско самочувствие. Домакините редуват силни със слаби игри, а днес ще трябва да се оправят с Челси без трите си звезди от Африка (Амартей, Марез, Слимани), които ще вземат участие на КАН 2017.

"Коментарът" на Диего Коща за скандала с Антонио Конте

"Коментарът" на Коща за скандала с Конте

Футболистът извън групата за мача с Лестър

Така огромната отговорност отново пада върху плещите на Джейми Варди, той ще разчита на активната подкрепа от страна на винаги енергичния нигериец- Ахмед Муса.

Челси ще бъде без своя основен голмайстор - Диего Коща, който за пореден път се скара с Антонио Конте. "Сините" нарушиха великолепната си серия от 13 мача без загуба срещу Тотнъм и ще се опитат възможно най-бързо отново да съградят подобен шампионски рейд. Наказан пък е Джон Тери, който получи червен картон в мач от турнира за Купата на Англия срещу Питърбъро.

Клаудио Раниери: Трябва да се размърдаме

Раниери: Трябва да се размърдаме

"Необходимо е да вдигнем нивото си във Висшата лига"

Главен арбитър на срещата е Андре Маринър.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК ИНТРИГУВАЩИЯ СБЛЪСЪК: ЛИНК 1, ЛИНК 2, ЛИНК 3, ЛИНК 4