Отборите на Лудогорец и Еспаньол се изправят един срещу друг в двубой от третия кръг на груповата фаза в Лига Европа. До този момент представянето на "орлите" в турнира е повече от впечатляващо, след като са лидери в своята група с две победи. Очакванията на над 10 000 фена в Разград е, че селекцията на Станислав Генчев ще съумее да подчини и втория по сила каталунски отбор.

“Лесен мач” за Лудогорец? Без илюзии, por favor

“Лесен мач” за Лудогорец? Без илюзии, por favor

Еспаньол може и да е предпоследен в Ла Лига, но има аргументи, с които да създаде проблеми в Разград

Първенецът на България се намира в отлична форма, но има някои кадрови проблеми преди началото на поредната си европейска битка. "Зелените" няма да може да разчитат на получилия червен картон срещу Ференцварош - Драгош Григоре, а също така на контузените Горалски, Ренан и основният реализатор на тима - Клаудиу Кешеру.

С оглед на това е твърде вероятно Станислав Генчев да стартира без изявен нападател, като заложи в предни позиции на Марселиньо. Вариант, разбира се, е и полякът Куба Шверчок. Центърът на отбраната ще бъде изграден от Рафаел Форстър и Козмин Моци.

Еспаньол е истинско бедствие от началото на сезона. "Папагалчетата" се движат трагично в Ла Лига, където са предпоследни и с дълга поредица от мачове без победа. Китайският собственик на каталунците прибегна до назначаването на опитен специалист като Пабло Мачен, но до този момент това не дава резултат.

В Испания респектирани от атаката на Лудогорец

В Испания респектирани от атаката на Лудогорец

"Еспаньол го чака труден тест в България"

Всички очаквания в испанските медии сочат, че наставникът ще направи някои експерименти със своя състав, за да отсее най-качествените футболисти, с които да се бори за оставането на клуба в Примера Дивисион.

За гостите срещата със сигурност пропускат важни фигури като Джонатан Кайери, Пабло Пиати и Хави Пуадо. Под въпрос до последно пък ще бъдат Калеро, Итураспе, Педроса и Оскар Мелендо.

Главен съдия на срещата ще бъде Алияр Агхайев от Азербайджан, с помощници Жейнал Жейналов и Акиф Амирали. Четвърти рефер е Орхан Мамадов.

Треньор в Лудогорец: В Ла Лига бихме се борили за място в Лига Европа

Треньор в Лудогорец: В Ла Лига бихме се борили за място в Лига Европа

"Отборът е мотивиран за сблъсъка с Еспаньол"