НАП обяви втора дата за търг с тайно наддаване за имотите на Димитър Желязков - Очите. Той ще се проведе на 28-ми юли в Бургас, съобщи burgasinfo.com.

Цените на обявените имоти са с 20% по-ниски.

След влязло в сила съдебно решение, за продажба са обявени два апартамента, складови помещения и гараж, всичките в Несебър. Имотите са закупени със средства, придобити по престъпен начин. Желаещите могат да извършат оглед на място в рамките на три дни - 20-и, 21-и и 22-и юли 2011 г. До 22-и юли е и срокът, определен за внасяне на депозит за участие в търга, поясниха от приходното ведомство.

Ако и на този търг не се появят желаещи, процедурата предвижда още три търга, като на всеки цената ще се сваля с 10%. Така на петия търг имотите, обявени за продажба, ще бъдат вече с двойно по-ниска цена от първоначално обявената. Ако и тогава останат непродадени, се пристъпва към повторно оценяване и публичните продажби започват отново с начална цена.

Условията за провеждане на търга, списък на вещите продажната им цена и размера на депозита са на разположение в ТД на НАП Бургас, както и на страницата на НАП в интернет www.nap.bg