Този януари сме свидетели на един от най-интензивните зимни трансферни прозорци. Кристиан Пулишич подписа с Челси срещу 65 милиона евро, а до лятото ще носи фланелката на Борусия (Дортмунд). Лукас Пакета подписа с Милан за 5 години, а Фламенго получи 35 милиона евро за правата на таланта. Феновете на "росонерите" се надяват той да бъде новият Кака.

Доминик Соланке напусна Ливърпул. Борнемут се сдоби с 4-ти пореден играч на "червените" - срещу 21,20 милиона евро.

Това са само част от финализираните трансфери. Тепърва предстои да бъдат обявени официално още много любопитни сделки. Представяме ви последните достоверни слухове за най-популярните футболисти (всички цени са в евро):

Севиля иска Алваро Мората под наем до края на сезона и вече в офиса на Челси е постъпила оферта от 5,5 милиона. Андалусийците предлагат и 39 милиона през лятото, за да си осигурят услугите на тарана перманентно.

Лондончани няма да останат с празни ръце и вече са по петите на Гонсало Игуаин. Аржентинецът не блести в новия си клуб Милан и е дал съгласие да се пробва до края на сезона във Висшата лига. По този начин ще се събере с бившия си наставник - Маурицио Сари. Заместник се търси и на напускащия клуба Сеск Фабрегас. "Сините" са набелязали Леандро Паредес от Зенит и оценявания на 50 милиона - Николо Барела (Каляри).

Челси ще срещне сериозна конкуренция за суперталанта в лицето на Наполи и Интер, които са готови да наддават.

Бърнли, Кардиф, Нюкасъл и Фулъм влизат в битка за подписа на Клинтън Н'Жие. Камерунският национал игра в Тотнъм преди 2 сезона, но след неубедителното му представяне си тръгна в посока Олимпик (Марсилия).

Съвсем не спи на трансферния пазар и обичайният заподозрян - Ювентус. Торинци дават 50 милиона на Арън Рамзи през следващите 5 сезона, ако уелсецът се съгласи да се присъедини към тях през лятото. На 1-ви юни изтича договорът му с Арсенал и ще бъде свободен агент. "Старата госпожа" е по следите на друго сериозно име. От клуба са готови да надцакат в последния момент Байерн (Мюнхен) за Калъм Хъдсън-Одой.

Баварците подобриха офертата си вече 4 пъти и към момента ще трябва да извадят поне 40 милиона.

Засилва се интересът на Манчестър Юнайтед към защитника Костас Манолас. Клауза в договора му позволява на английския колос да го закупи срещу 34 милиона. Гръкът е оценяван поне на 45 милиона и в Рома ще трябва да се задействат. Той е от основните им състезатели.

Звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен е силно желан от Реал (Мадрид). "Белият балет" се представя посредствено от началото на шампионата и има нужда от подсилване. Датчанинът има още 18 месеца до края на контракта си с Тотнъм и мадричани ще трябва да се бръкнат дълбоко, ако искат да го закупят.

Днес представителят на борда на директорите на "шпорите" - Даниел Леви, постави умопомрачителните 277 милиона. Ако се стигне до сделка, Ериксен официално ще се превърне в най-скъпия футболист на планетата.

Идеалният отбор от футболисти, които стават свободни агенти през лятото

Идеалният отбор от футболисти, които стават свободни агенти през лятото

Вижте го тук