Съществена част от сватбената подготовка е грижата за визията, която полага булката. А когато в тази роля е Меган Маркъл, спешни мерки не са необходими, защото тя винаги е поддържала фигурата си. 

В повечето случаи Меган говори за увлечението си към йогата. Но това не е единственото натоварване, на което дължи стройното си тяло. За актрисата тичането е форма на физическа медитация. Затова го практикува при подходяща възможност.

За нейно съжаление, подобни моменти ще са все по-голяма рядкост покрай новите й ангажименти като част от британското кралско семейство. Въпреки това, Маркъл се е зарекла да тренира със свои приятели, живеещи в Англия и занимаващи се професионално със спорт.

Изненадващо или не, любимият й фитнес в Торонто отваря нова зала и в английската столица. Там тя ще може да ползва уреда Megaformer, който тренира цялото тяло чрез бавни движения.

Снимка 346937

Източник: Facebook / Fusion Pilates Lagree

Ползите от мултифункционалния уред са не една и две. Освен че поне малко ще се доближим до визията на бъдещата съпруга на принц Хари, ще успеем да забързаме метаболизма си, да заздравим и развием мускулите, да подобрим пластичността си и да върнем цялостния баланс в тялото.

Уредът, който комбинира кардио, пилатес и силови тренировки, все още не е достигнал родна земя. Но ето някои от изморителните упражнения, благодарение на които Меган Маркъл изглежда така, че много дами да й завиждат, пише Business Insider.